Taloudelliset energiaratkaisut

Miten voi säästää rahaa sekä ympäristöä, kun sähkön hinta on ennätyskorkealla ja energiaa kuluu modernissa maailmassa enemmän kuin koskaan? Teknologia kehittyy jatkuvasti ympäristöystävällisemmäksi ja energiatehokkaammaksi, ja ennen harvojen herkkuina toimineet laitteet ovat nyt meidän kaikkien saatavilla. 

Selvää säästöä

Ilmalämpöpumpun asennus | Loimaa & Varsinais-Suomi

Nauti kesäpäivien helteestä ja talven riemukkaasta pakkassäästä vain ulkosalla. AA-Luxilta ilmalämpöpumpun asennus Loimaan ja muun Varsinais-Suomen alueella niin kotiin, julkishallinnon rakennuksiin kuin yrityskiinteistöönkin. 

Ilmalämpöpumpun maine sähkölämmittäjän parhaana ystävänä on täysin perusteltu: Oikein mitoitetun ja asennetun laitteen avulla kiinteistön kokonaisenergiankulutusta voi laskea huomattavasti. Mitä suurempi kulutus lähtötilanteessa, sitä enemmän säästöä keskimäärin kertyy. 

Pumpun teho perustuu siihen, että se voi tuottaa yhtä sähköyksikköä kohden neljä lämpöyksikköä, kun esimerkiksi sähköpatterin kohdalla luku on 1:1. Rahan lisäksi ilmalämpöpumppu säästää ympäristöä: se voi Aalto-yliopiston tutkimuksen mukaan vähentää lämmityksen hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %. 

Tilaa ilmalämpöpumpun asennus

Sähköauton latausasema

Nykytilanteesta huolimatta sähköautoilu tulee todennäköisesti kasvattamaan suosiotaan entisestään. Siinä missä sähköauton latausasemat yrityksen tai taloyhtiön pihassa ovat tällä hetkellä hyvän palvelun lisäksi todellinen kilpailuetu, tulevaisuudessa niistä todennäköisesti tulee välttämättömiä.

Asennamme latausasemat 

  • taloyhtiöille
  • yrityksille
  • kotipihaan

Erityistä hyötyä saavutetaan, kun sähköauton latausjärjestelmät integroidaan älyratkaisuihin ja/tai aurinkosähköjärjestelmään. Automaation avulla auto lataantuu silloin kun se on edullisinta. 

Ole meihin yhteydessä mielellään heti suunnitteluvaiheessa, niin saat tietoa kohteeseesi parhaiten soveltuvista vaihtoehdoista. 

Tilaa latausaseman asennus

Vaihda led-valaistukseen

Energiansäästövinkki, joka sopii jokaiseen talouteen: päivitä vanhat lamput led-lamppuihin! Erittäin pitkäikäinen, valaisuteholtaan ylivoimainen led-lamppu soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. 

Ledit mahdollistavat energiatehokkaimmain valaistuksen: jopa 90 % niiden sisältämästä energiasta on valoa, kun esimerkiksi huonon hyötysuhteen vuoksi EU:n markkinoilta poistetuissa hehkulampuissa vastaava luku oli mm. Motivan mukaan maksimissaan 10 %. Led-lamppu on myös esimerkiksi energiansäästölamppua pitkäikäisempi ja tehokkaampi, ja se syttyy välittömästi. 

Löydät kattavan valikoiman led-lamppuja sekä valaisimia myymälästämme. Jos haluat päivittää kohteesi valaistusratkaisut perusteellisesti energiatehokkaammiksi tai automatisoida toimintoja, ota meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous

Käytä pörssisähköä hyödyksesi

  • Lämmitys haukkaa suurimman palan kiinteistöjen energiankulutuksesta. Asteen lasku sisälämpötilassa tarkoittaa noin viiden prosentin säästöä energian kokonaiskulutuksessa. 
  • Taloautomaation avulla hyödynnät pörssisähköä vaivattomasti. 
  • Sähkön hintoja tarkkailevalle on valittavana useita puhelinsovelluksia. Pätevimmästä päästä on esimerkiksi suomalainen Sähköseuranta. Se on maksuton, eikä sisällä mainoksia tai kerää tietoja käyttäjästään. Tutustu sovellukseen: AndroidApple 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita