Valaistussuunnittelu

Toteutamme valaistusratkaisut kaikenlaisiin kiinteistöihin yli 10 vuoden kokemuksella. Järkevän valaistussuunnittelun avulla pystytään vaikuttamaan myös energiankulutukseen huomattavasti.

Ota yhteyttä ›

Käyttäjälähtöistä valaistussuunnittelua

Valo luo tunnelmaa: Erilaisten valaistusratkaisujen avulla tilaan saadaan loihdittua uskomattoman monenlaista ilmettä! Teemme käyttäjälähtöiset, energiatehokkaat sisä- ja ulkovalaistussuunnitelmat suureenkin kohteeseen. Asiakkaisiimme kuuluvat muun muassa: 

  • yritykset
    • mm. myymälät ja liiketilat, toimitilat, varastohallit, piha-alueet
  • teollisuus- ja tuotantokohteet
  • julkiset rakennukset ja alueet
  • taloyhtiöt
  • kotitaloudet

Valaistus vaikuttaa työskentelytehoon

Pitkä kokemuksemme on tuonut vahvaa tietotaitoa erityyppisten kohteiden ominaispiirteistä. Toteutamme valaistussuunnitelman toiveidenne ja tilankäytön vaatimien standardien mukaisesti niin toimistoon kuin tehdaskiinteistöönkin. Valolla on merkitystä: oikeanlainen valaistus voi muun muassa nostaa työtehoa lähes 8 % – ja vääränlainen puolestaan laskea sitä. 

Valaistussuunnitelmamme sisältää esimerkiksi käytettävät valaisintyypit ja valaisimien paikat, valaistusvoimakkuuden kyseisessä tilassa sekä ohjausjärjestelmän kuvauksen. Valaistusratkaisujen lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista sähkösuunnittelu ja -asennuspalvelua, joten saat kaiken sähköistykseen liittyvän samalta, tutulta toimijalta. 

Pyydä tarjous

Älyvalaistus on silkkaa säästöä

Älyvalaistus palvelee sekä käyttäjää että ympäristöä. Sähköä säästyy sievoisesti, kun valot ovat päällä vain tarvittaessa. 

Esimerkiksi julkisella sektorilla valaistus voi haukata jopa kolmasosan sähkönkulutuksesta. Erityisen suurta säästöä syntyy, kun valaistava kohdekin on suuri ja monitilainen: muun muassa ostoskeskusten ja logistiikka- tai tehdaskiinteistöjen optimaalisesti suunnitellulla ja toteutetulla älyvalaistuksella voidaan laskea kuluja sekä hiilidioksidipäästöjä parhaimmillaan kuusinumeroisen summan verran. 

Älyvalaistuksen vaivaton kokonaisratkaisumme kattaa kohteen valaistussuunnittelun, pitkäikäiset ja energiatehokkaat led-valaisimet lamppuineen sekä ohjausjärjestelmän. Toteutamme myös muut kiinteistöautomaatiopalvelut ammattitaidolla.  

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita