Aurinko­sähköjärjestelmät

Omavaraista energiaa ilman sähkönsiirtomaksua ja sähköveroa: Muuta katto- tai seinäpinnat säästöksi! Aurinkopaneelien avulla vähennät riippuvuutta kaupallisesta sähköverkostosta ja pienennät energiakuluja huomattavasti. Lisäksi aurinkoenergiajärjestelmät maksavat itsensä takaisin nyt ennätysajassa. 

Aurinko­sähköratkaisut | Loimaa & Varsinais-Suomi

AA-Lux asentaa kaiken kokoiset aurinkosähköjärjestelmät Loimaalta Turkuun ja muualle Varsinais-Suomeen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella. Kaiken lähtökohtana ovat aina asiakkaamme yksilölliset tarpeet. Suunnittelemme järjestelmän kiinteistösi ominaisuuksien mukaan, jotta hyötysuhteesta tulee maksimaalinen.

Palvelemme kaikentyyppisissä kohteissa:

  • yrityskohteet, kuten tuotantolaitokset, toimitilat, liikehuoneistot ja maatilat
  • taloyhtiöt
  • julkiset kiinteistöt, kuten oppilaitokset ja terveydenhuollon kiinteistöt
  • yksityisten kiinteistöt, kuten kodit ja vapaa-ajan asunnot
  • yhteisökohteet

Ilmaista sähköä jopa 40 vuodeksi

Aurinkosähköjärjestelmä on pitkäaikainen sijoitus puhtaampaan energiaan: Paneelien elinkaari on 30–40 vuotta, ja takuu kattaa useimmissa malleissa 25 vuotta. Tekniikka kehittyy jatkuvasti, ja markkinoilla on entistä tehokkaampien paneelien lisäksi yhä enemmän myös ympäristöystävällisempiä malleja valmistusvaihe mukaan lukien. Aurinkopaneelien takaisinmaksuaika on aina tapauskohtainen, ja se liikkuu noin 5–20 vuoden aikavälillä. Kärjistettynä: mitä korkeampi sähkön hinta, sitä lyhyempi takaisinmaksuaika. 

Ainoastaan oikein mitoitetulla järjestelmällä voidaan saavuttaa optimaalinen tuotto: olethan meihin yhteydessä heti projektin alkuvaiheilla, jotta voimme palvella parhaiten. 

Pyydä tarjous

Aurinkoenergiaa yrityksille ja taloyhtiöille

Aurinkoenergia on kustannustehokas ja vastuullinen investointi, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Suunnittelemme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät myös suurempiin kohteisiin, kuten laajoihin yritys- ja julkishallinnon kiinteistöihin sekä taloyhtiöille. 

Yhteisöjen ja yritysten hyödynnettävissä on Business Finlandin energiatuki, jota myönnetään mm. uusiutuvan energian tuotantoon liittyviin hankkeisiin. Avustamme tarvittaessa tuen hakemisessa ja toimitamme tarvittavat asiakirjat sitä varten. 

Pyydä tarjous

Suomalainen aurinkovoima ei kalpene saksalaiselle

Melkoisen sitkeästi elää edelleen harhaluulo, jonka mukaan aurinkoenergian käyttö maassamme on lähinnä pikkupuuhastelua. Esimerkiksi Etelä-Suomen alueella aurinko säteilee puhdasta energiaansa kuitenkin Pohjois-Saksaa vastaavalla vuositasolla. Etunamme ovat kesäiset yöttömät yöt, jotka kompensoivat marras- ja tammikuun välistä pimeämpää ajanjaksoa.

Myös yleisesti viileämpi ilma toimii paneelien eduksi, kunhan valoa riittää. Esimerkiksi aurinkoisessa Kreikassa aurinkopaneelit ovat keskimäärin tehottomampia kuin Suomessa kuumuuden vuoksi. Pilviselläkin ilmalla paneelit pystyvät hyödyntämään osan auringon säteilystä, ja talven tuottoa voi parantaa esimerkiksi seinälle asennettuihin paneeleihin valoa heijastava lumihanki. 

Millainen aurinko­energiajärjestelmä minulle sopii?

Alkukartoituksessa selvitetään muun muassa kiinteistönne soveltuvuus aurinkosähköjärjestelmälle sekä suunnitellaan alustavasti järjestelmän mitoitusta ja vaadittavaa asennustyötä. 

Katon malli ei ole este omalle aurinkovoimalalle, sillä kaikkiin kattotyyppeihin löytyy soveltuva paneelisto. Soveltuvuudella tarkoitamme lähinnä sitä, paistaako aurinko tontille tarpeeksi esteettömästi, vai tarvittaisiinko esimerkiksi puiden karsimista. 

Aurinkosähköjärjestelmä on integroitavissa kiinteistön automaatiojärjestelmään. Älyratkaisuin aurinkosähköä voidaan ohjata järkevästi käyttöön, esimerkiksi käyttöveden lämmitykseen ylituoton aikaan. 

Ammattilaisen toteuttamalla aurinkosähköjärjestelmällä saavutetaan paras tuottosuhde. Ole meihin yhteyssä, niin sovitaan kartoitusaika toiveisiinne räätälöityä aurinkovoimalaa varten!

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita