Teollisuuden sähköistystyöt

Teollisuuden sähköistyksen ammattilaiselta kokonaisvaltaiset palvelut teollisuuden tarpeisiin energiatehokkaasta sähkösuunnittelusta äkillisten vikatilanteiden korjauksiin. 

Ota yhteyttä ›

Teollisuuden sähkötöiden rautainen ammattilainen

AA-Lux on teollisuuden sähköistyksen kokenut asiantuntija, jonka osaaminen kattaa suuremmankin tuotantolaitoksen tarpeet. Tarjoamme tarvittaessa koko teollisuuden sähkötöihin liittyvän palveluketjun sähkösuunnittelusta kunnossapitoon. 

Toimialaamme kuuluvat muun muassa:

  • kokonaisvaltainen teollisuuden sähkösuunnittelu
  • huolto ja kunnossapito
  • automaatiosuunnittelu ja -asennus
  • turvalaitteiden asennus
  • tilojen äly- ja valaistusratkaisut

Palvelemme Loimaalta käsin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Projektin läpivienti ripeästi ja aikataulun mukaisesti on tuotantolaitoksissa erityisen tärkeää: meillä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista teollisuuskohteista, ja ammattitaitoisilta asentajiltamme löytyy osaamista vaativaankin hankkeeseen.  

Olemme luotettava järkivalinta kaikkiin teollisuuden sähkötöihin. Ota yhteyttä, niin kartoitamme kohteesi!

Ota yhteyttä ›

Automaatio­suunnittelu ja -asennus

Automaatiota hyödyntämällä pystytään vähentämään itseään toistavia tai jopa vaarallisia työtehtäviä, parantamaan prosessin tai laitteen toimintavarmuutta ja ennen kaikkea nostamaan tuotannon toiminta-astetta. 

Toteutamme ammattitaidolla tuotantokoneiden automaatiosuunnittelun ohjelmointeineen ja käyttöönottoineen. Meillä on mm. täydelliset ohjelmointiohjelmistot Omronin ja Siemensin logiikoiden ohjelmointiin.

Jokainen kohde suunnitellaan tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa määriteltyjen tavoitteiden mukaan, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. 

Kysy lisää

Teollisuuden kunnossapito

AA-Lux on teollisuuden kunnossapidon ammattilainen. Tarjoamme ennakoivaa kunnossapitoa, vikakorjauksia sekä kehittävää kunnossapitoa esimerkiksi laitteen suorituskyvyn parantamiseksi. Palvelemme sopimusperusteisesti tai kertaluonteisesti. 

Panostus toimivaan kunnossapitoon on kuin laittaisi rahaa pankkiin: Häiriötilanne on aina pois tuotosta, ja säännöllisellä huollolla minimoidaan äkillisten vikatilanteiden mahdollisuus. 

Emme tarjoa valmispaketteja, vaan kaikki kunnossapidon sopimukset laaditaan asiakkaamme tarpeita vastaaviksi. 

Pyydä tarjous kunnossapidosta

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita